Замовити проект

Головна / Блог / Хто всі ці люди і що їм потрібно від мене?

Хто всі ці люди і що їм потрібно від мене?

Tips&Tricks | 12 Листопада 2019

Натовп стривожених людей з блукаючими поглядами, закритий простір, обмежена кількість ресурсів, деякі не розуміють як вони тут опинилися, інші оцінюють потенційних «жертв», в повітрі наростає напруга … Ні, це не сценарій до чергового апокаліптичного фільму, це просто конференція. Саме так її можуть сприймати деякі ваші гості (частіше – інтроверти). Завдання організатора – згладити це враження, прибрати тривогу і запустити процес нетворкінгу. Адже саме за ефективним нетворкінгом і приходить більшість гостей.

Ми хочемо поділитися як легко і невимушено, а ще – цікаво і весело, можна познайомити гостей між собою. Для цього ми скористаємося традиційним атрибутом ділових заходів – бейджом, але додамо йому трішечки того, що називають fun. Адже в душі всі ми діти і любимо ігри.

Cпосіб №1

Зробіть бейджи у вигляді пазлів.
Поки учасник буде шукати бейджи-пазли, які підійдуть саме йому, він, напевно, перезнайомиться з більшою частиною гостей!

Спосіб №2

Також використовуємо принцип пазла, але на цей раз зашифровуємо якесь зображення в бейджи. Таким чином, ми можемо ще сформувати невеликі групи або команди, розбивши зображення на 4-6 бейджів.

Спосіб №3

Дати можливість гостям за допомогою ліній і точок написати на бейджі своє вітання, послання учасникам або тему для розмови. Для міжнародних подій, гості можуть таким чином писати назву своєї країни або міста.

Subscribe to the newsletter